Tävlingssäsongen 21/22 blev något att minnas! Maja gjorde comback efter fyra år, i klassen 6-spann sprint. Det blev mer storslaget  än hon vågat hoppas på. Det blev totalt två guld, ett silver och en fjärde plats på VM i Östersund (med tredje bästa tid sista dagen). 

Lotta körde till sig en andra placering på Vildmarksracet 120km. Dessutom mottog hon priset för BEST DOG CARE , vilket är det finaste priset en hundförare kan få. 
Det som är extra häftigt är att de hundarna Lotta hade på den långa distansen, är samma hundar som gick i Majas sprint-spann.

Säsongen avslutade Maja och Lotta tillsammans, med att göra debut i långdistans - Beaver Trap Trail 250km. De startade med varsitt 7-spann. Tyvärr var inte vädergudarna på deras sida. Det blev en regnig och väldigt blöt natt på första etappen, som sedan fick avbrytas i början av etapp 2 när det blåste upp till orkan på fjället. Men Maja och Lotta fick iallafall köra cirka 11mil, och är nöjda med att avbryta pga yttre omständigheter och inte pga hundarna eller de själva blev trötta eller skadade. 

Målet för nästa säsong är att starta fler längre distanser, om de får till rätt träning i hundarna. 

Stort tack till sponsorerna som stöttat Majas satsning!
Royal Canin
FENIK
Larsson Hus
Lions Club

Maja med sin ledarhund Brio
 

Lotta på Vildmarksracet 120km. I led: Brio & Luna, point 1: Idun&Ull, point2: Oden&Balder,  wheel: Frej&Ymer