ALLTID ÄLSKADE, ALDRIG GLÖMDA

När en hund försvinner ur flocken är det även en pusselbit som försvinner som aldrig kommer kunna göra det stora pusslet helt igen. Det går att sätta in nya pusselbitar som fyller ut platserna efter de försvunna bitarna, men de kommer aldrig kunna ersätta dem helt.

Alla har förlorat en vän eller familjemedlem någon gång. När man förlorar en hund förlorar man både en vän och en familjemedelm på samma gång. En hund kommer alltid vara dig trogen genom hela livet. Den kommer alltid stå vid din sida och dela både din sorg och glädje.
När man kommer till den punkt då man måste fatta ett av de svåraste besluten man kan göra, så måste man alltid se till hundens bästa, och se till att den kommer må bra precis så som den har gjort med dig genom hela livet.

Hundens liv är alltför kort, och lever mycket kortare än vad vi önskar. Ta vara på all den tid ni får med era bästa vänner, man vet aldrig när det ofattbara kan inträffa. Men en sak är säker, även när de lämnat livet på jorden kommer de alltid leva kvar i våra hjärtan och minnen.

Fenrisulven Freja
Fenrisulven Loke
Fenrisulven Helga

Fenrisulven Darvo

Fenrisulven Attis

Fenrisulven Nanek

Fenrisulven Rim Faxe

Fenrisulven Kilak

Unisak's Balto Best "Balto"
Fenrisulven Sol
Kilbucks Skorpan
Fenrisulven Isak
Fun Run Sailor "Sigge"
Fenrisulven Rox
Snowstreams viola Selkirki "Kicken"
Trahimus Ozzy Osbourne
Fenrisulven Idun
Fenrisulven Dvalin
Fenrisulven Hrapp

Trahimus Power

Fenrisulven Bauge